تجاري سازي فناوري سنسور خودرو توسط عضو هيات علمي دانشگاه جهرم

تجاري سازي فناوري سنسور خودرو توسط عضو هيات علمي دانشگاه جهرم
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه جهرم: دكتر سعيد رحمانيان مدير مركز كارآفريني دانشگاه از تجاري سازي سنسور كاهش دماي خودرو خبر داد.
عضو هيات علمي دانشگاه جهرم ضمن اشاره به نصب آسان اين سنسور بر روي خودروها افزود: با قابليت نصب بسيار آسان در موتور خودرو و هزينه پايين آن ماتوانستيم بخش قابل توجهي از سهم بازارسنسورهاي كاربردي را به خود اختصاص دهيم.
وي ضمن تشريح مراحل تجاري سازي اين پروژه اظهار داشت: پس از انجام تحقيقات آزمايشگاهي و ساخت نمونه هاي اوليه، سنسور مذكور جهت تست در اختيار توزيع كنندگان قطعات يدكي خودرو قرار گرفت و اين سنسور به صورت انبوه وارد بازار گرديد.
سعيد رحمانيان هدف از اين پروژه را توسعه و ترويج فرهنگ كارآفريني دانشجويي در دانشگاه جهرم عنوان كرد و ابراز داشت: اين پروژه با همكاري محمد رضا رحيمي دانشجوي سال چهارم رشته مهندسي مكانيك اجرا گرديده است.
وي در پايان يادآور شد؛ ساير دانشجويان مي توانند با مراجعه به مركز كارآفريني دانشگاه جهرم با فرآيند ها و برنامه هاي تجاري سازي محصولات آشنا گردند.