راه اندازی کارگاه تخصصی هوش مصنوعی

راه اندازی کارگاه تخصصی هوش مصنوعی

آزمایشگاه تخصصی هوش مصنوعی با کاربردهای آموزشی و پژوهشی در واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه راه اندازی شد و  توسط دانشجویان گرامی و اساتید محترم قابل استفاده است.
آقای دکترمحمدجواد پارسه رئیس گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه،  ضمن قدردانی از حمایت های ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر عباس زاده برای راه اندازی این آزمایشگاه افزودند:امروزه پیشرفت های چشمگیر هوش مصنوعی و کاربردهای آن در حوزه های مختلف بر هیچ کس پوشیده نیست و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند: ایران باید جزء ۱۰ کشوربرتردنیا در زمینه هوش مصنوعی باشد، دانشگاه ها وظیفه بسیار مهمی در این راستا بر عهده دارند. دانشگاه جهرم با توجه به پتانسیل های موجود می تواند با تربیت دانشجویان و دانش آموختگان متخصص دارای مهارت های شغلی، نقش مهمی در این زمینه ایفا کند و راه اندازی این آزمایشگاه نیز با این هدف انجام شده است.