برگزاری همایش بزرگداشت و تبیین سیره و اندیشه های آیت الله العظمی سید عبدالحسین نجفی لاری (ره)

۱۴ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۱ کد : ۲۱۵۹ اخبار همایش و برنامه ها

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: همایش بزرگداشت و تبیین سیره و اندیشه های آیت الله العظمی سید عبدالحسین نجفی لاری با عنوان مرجعیت شیعی، حکمرانی و تمدن اسلامی به توفیق الهی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد. دبیرخانه همایش در دانشگاه جهرم از همکاری و پیشنهاد اهل علم و ادب جهت هرچه بهتر برگزاری آن استقبال می کند.
نهادها و ارگان‌های مختلفی از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی، حوزه علمیه قم، دانشگاه بین المللی قم، دانشگاه جامعه المصطفی، جامع اسلامی نجف و... در برگزاری این همایش همکاری خواهند داشت.
علاقمندان، اساتید دانشگاهی و حوزوی می توانند با مراجعه به وبگاه زیر ضمن دریافت اطلاعات تکمیلی، در فراخوان مقالات شرکت نمایند:

لینک سایت همایش

دریافت پوستر