پیام تبریک ریاست دانشگاه جهرم به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

پیام تبریک ریاست دانشگاه جهرم به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

بسمه تعالی

تقارن و هم‌افزایی مهر دانش و ایثار دفاع مقدس دو روی سکه موفقیت و سربلندی جامعه خواهد بود...‌ آغاز ماه مهر، بهار علم و دانش را حضور جامعه‌ی دانشگاهی: اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی، بویژه دانشجویانی که به تازگی در جمع خانواده‌ی دانشگاهی پذیرفته شده‌اند، تبریک عرض می‌نمایم. خدای متعال را سپاسگزارم که در آستانه بازگشایی دانشگاه‌ها، بار دیگر کامیابی خدمتگزاری به شما عزیزان آینده‌ساز ایران اسلامی را نصیب کارکنان  دانشگاه جهرم گردانید. انشاالله در سال تحصیلی جدید این توفیق به ما عنایت گردد که بتوانیم با بهره‌‌مندی از همه‌ی توان و حتی با تلاشی مضاعف و خالصانه، گام‌هایی موثر در شتاب ‌دهی به رشد علمی سازنده و مفید میهن عزیز مان برداریم.مقارن بودن شروع سال تحصیلی با هفته‌ی شکوهمند دفاع مقدس، تقارنی است که فضای دانشگاه را به یاد و خاطره‌ی شهیدان متبرک ساخته و پاسداری از حرمت خون شهیدان را در سنگر دانشگاه یادآوری می‌نماید. ما نیز با گرامیداشت هفته‌ی دفاع مقدس، با آرمان‌های امام راحل (ره) و شهیدان گرانقدر، تجدید میثاق می نمائیم. اخلاص و ایثار این اسوه‌های صبر و استقامت در کنار تلاش علمی جویندگان دانش اهداف تعالی بخش جامعه را محقق خواهد ساخت.
از خداوند بزرگ، سال تحصیلی پر خیر و برکتی را برای همگان مسئلت دارم.