حضور وزیر علوم،تحقیقات و فناوری دردانشگاه جهرم

حضور وزیر علوم،تحقیقات و فناوری دردانشگاه جهرم

حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری دردانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم، دکتر زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دردانشگاه جهرم حضور یافت و درابتدا در مزار شهیدگمنام به مقام شامخ این شهید وشهدای دانشجوی جهرم ادای احترام کرد.درادامه توسط دکتر محمدعباس زاده جهرمی رییس دانشگاه جهرم در جریان وضعیت تک تک پروژه های عمرانی دانشگاه قرار گرفت.در پایان با حضور درنشست اساتید،یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه جهرم ابتدا رئیس دانشگاه ضمن خیرمقدم وتشکر از حضورمسوولین بخصوص وزیر محترم، گزارشی از فعالیت های شاخص انجام شده در زمینه ی هیات امنای مستقل،جذب هیات علمی ،مرکز آپا، فعالیتهای پژوهشی ،کلینیک کشاورزی  و اخذ مجوز بین الملل همچنین حوزه عمرانی ارایه نمود،ایشان خطاب به وزیر علوم درادامه افزودند اشاره به مسایل فوق از این جهت است که علیرغم اینکه حضرتعالی دستوردادیدو فرمودیدکه 4دانشکده دردانشگاه جهرم موجود است و شاخصهای لازم برای دانشکده های مختلف ودانشگاه جامع وجود دارد اما مقاومت هایی در این زمینه وجود دارد،از حضرتعالی تقاضا داریم با توجه به ظرفیتهای نهفته در این مجموعه حمایت لازم جهت اصلاح ماموریت دانشگاه جهرم صورت پذیرد.وی در بخش دیگری از سخنان خود به این نکته اشاره کردکه درسال گذشته ما هیچ خوابگاهی در محدوده  دانشگاه نداشتیم که با ایثار کارکنان  عزیز ساختمان 4طبقه  اداری به دانشجویان جهت بهره برداری خوابگاه ارایه شد که در همین جا لازم است از این ایثار و فداکاری کارکنان تشکر و قدر دانی نمایم. پس از سخنان رییس دانشگاه و نماینده اساتید و کارکنان و دانشجویان ، وزیر علوم در جایگاه سخنرانی قرار گرفت و ضمن تشکر  از مسوولین محترم و دانشگاه جهرم اظهار داشت: خواسته و تقاضای دانشگاهیان را در راستای رفع مشکلات آنان منتقل می کنم.
وی، پیوست شغلی را برای توسعه و اضافه کردن رشته به دانشگاه ، امری ضروری عنوان کرد و گفت: از این پس توسعه دانشگاه ها با شرط پیوست اشتغال انجام خواهد شد تا نگرانی بابت شغل دانشجویان وجود نداشته باشد.

مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: معیشت یاوران علمی دانشگاه ها در دستور کار وزارتخانه است و هفته گذشته توافقاتی با سازمان امور اداری و استخدامی کشور داشتیم و امیدواریم هر چه سریعتر از شرمندگی یاوران علمی دانشگاه ها خارج شویم.

وزیر علوم با بیان اینکه از پروژه های عمرانی دانشگاه  در حدتوان  حمایت خواهیم‌ کرد، تاکید داشت: دانشگاه  جهرم ساخت خوابگاه خواهران را پیگیری و وزارتخانه هم حمایت خواهد کرد البته از ظرفیت خیران باید استفاده شود.

در این نشست تعدادی از اساتید و کارکنان و دانشجویان نیز به دیدگاه های خود پرداختند و دغدغه‌ها، نیازها و مشکلات موجود در این دانشگاه را مطرح و خواستار حل و رفع آنان شدند.