۲۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۹ کد : ۲۱۹۵ اخبار

*فان حزب الله هم الغالبون*

the statment of Jahrom University's  in protection of the resistance front
A preemptive attack on the Gaza resistance front will be a prelude to the victory of the oppressed people's will over the occupier's Zionist machinations.
This operation revealed the fundamental weakness of Zionism and revealed it more than ever.
Those who have risen to war with God are like a spider that has built a house with its webs:

The real and original owners of the resilient Gaza and the awakened Palestine are the people who lived in that homeland and with the revolutionary slogan "We can" will achieve another victory for dear Islam in the era of the victory of the oppressed over the arrogant, and their resistance and steadfastness will show the honor and greatness of Islam in He will make evidence against disbelief.

بیانیه دانشگاه جهرم در حمایت از جبهه مقاومت
حمله  پیش دستانه در جبهه مقاومت غزه مقدمه پیروزی اراده مردم مظلوم بر مکر صهیونیستی اشغال گرخواهد بود.
این عملیات از سست بنیادی صهیونیست پرده برداشت و بیش از همیشه آشکار کرد.
کسانی که به جنگ با خدا برخاسته اند همچون عنکبوتی هستند که با تار و پود خود خانه ای بنیاد کرده:

بیان جامعة جهرم الداعم لجبهة المقاومة
إن الهجوم الوقائی على جبهة المقاومة فی غزة سیکون مقدمة لانتصار إرادة الشعب المظلوم على مکائد المحتل الصهیونی.
لقد کشفت هذه العملیة الضعف الأساسی للصهیونیة وکشفته أکثر من أی وقت مضى
. ««مثل الذین اتخذوا من دون الله اولیاء کمثل العنکبوت اتخذت بیتا و ان اوهن البیوت لبیت العنکبوت لو کانوا یعلمون»عنکبوت/41
إن أصحاب غزة الصامدة وفلسطین المستیقظة الحقیقیین والأصیلین هم الشعب الذی عاش فی ذلک الوطن، وبشعاره الحماسی " نحن نستطیع" سیحقق نصرا آخر للإسلام العزیز فی عصر انتصار المظلومین على المستکبرین، ومقاومتهم وثباتهم سیظهر عزة الإسلام وعظمته فیجعله حجة على الکفر بعونه تعالی ...

کلید واژه ها: العنکبوت کمثل العنکبوت اولیاء کمثل العنکبوت الله اولیاء کمثل العنکبوت لبیت العنکبوت البیوت لبیت العنکبوت اوهن البیوت لبیت العنکبوت العنکبوت اتخذت العنکبوت اتخذت بیتا العنکبوت اتخذت بیتا ان