مركز مشاوره دانشگاه جهرم، يكي از موفق ترين مركز مشاوره كشور

مركز مشاوره دانشگاه جهرم، يكي از موفق ترين مراكز مشاوره كشور معرفي گرديد.
مركز مشاوره دانشگاه جهرم، يكي از موفق ترين مركز مشاوره كشور

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه جهرم: از سوي دكتر منصوره السادات صادقي مدير كل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، مركز مشاوره دانشگاه جهرم به عنوان يكي از مراكز مشاوره موفق وزارت علوم معرفي و از عملكرد اين مركز مشاوره تقدير به عمل آمد.

قابل ذكر است كه دانشگاه جهرم به عنوان مركز پايلوت كشور در اجراي طرح ارتقاي پيشرفت تحصيلي ويژه دانشجويان مشروطي معرفي و طرح توسعه آن توسط مركز مشاوره دانشگاه جهرم به وزارت علوم ارائه شد.

طرح پايش سلامت روانشناختي _ جسماني تمامي دانشجويان ورودي جديد، ارائه خدمات روانشناسي، مشاوره و مددكاري به بيش از 2 هزار دانشجو در سال گذشته، اجراي طرح سيماي زندگي، شيوه شناسي مصرف مواد و برگزاري طرح مهارت هاي زندگي و .... در سال گذشته توسط مركز مشاوره اجرا گرديد كه اين مركز را به عنوان يكي از موفق ترين مراكز مشاوره در سطح كشور معرفي كرده است.