تجدیدمیثاق با شهید گمنام دانشگاه جهرم با برگزاری مسابقه ایده شو

تجدیدمیثاق با شهید گمنام دانشگاه جهرم با برگزاری مسابقه ایده شو

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه جهرم به نقل از انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک؛ تجدیدمیثاق با شهید گمنام دانشگاه جهرم با برگزاری مسابقه ایده شو در مورد توربین بادبادکی همراه با ساخت و پرواز بادبادکها در جوار مزار شهید گمنام برگزار شد.

به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو و تجدید میثاق با شهدا، مسابقه ایده شو و پرواز بادبادک‌ها با حضور ریاست دانشگاه و جمعی از اساتید و دانشجویان در مجاورت مقبره شهید گمنام دانشگاه برگزار شد. در بخش ایده شو تیم‌های شرکت‌کننده ایده‌های خود در مورد توربین‌های بادی هوابرد  به اساتید داور ارائه نمودند. همچنین در بخش دوم مسابقه، بادبادک‌های متنوعی توسط دانشجویان ساخته و به پرواز در آمد.

برندگان مسابقه بدین شرح اعلام شد:
 تیم آقایان محمد و علیرضا قاسمی از گروه مهندسی مکانیک، تیم خانم‌ها مریم هاشمیان و محدثه زارعی از گروه زبان شناسی و تیم خانم‌ها عاطفه عطائی و سما دشت پیما از گروه مهندسی مکانیک حائز رتبه های برتر ایده شدند.

ضمن سپاس از راهنمایی‌های ارزنده آقای منصور رحمانیان کارشناس امور فرهنگی در ساخت بادبادک ها.