افتتاح مرکز کار آفرینی و هدایت شغلی سردار شهید علی اکبر رحمانیان توسط حضرت آیت الله دژکام نماینده محترم ولی فقه در استان فارس

افتتاح مرکز کار آفرینی و هدایت شغلی سردار شهید علی اکبر رحمانیان توسط حضرت آیت الله دژکام نماینده محترم  ولی فقه در استان فارس

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم؛مرکز کارآفرینی وهدایت شغلی سردار شهیدعلی اکبر رحمانیان توسط حضرت آیت الله دژکام نماینده محترم ولی فقیه در استان فارس و با حضور جنب آقای دکتر رضایی نماینده محترم مردم شهرستانهای جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسون عمران، امام جمعه محترم و فرماندار ویژه شهرستان جهرم سایر مسوولین لشکری و کشوری و همچنین تعدادی از اساتید خیر در پژوهش وخیرین و معتمدین این شهرستان افتتاح شد.

در ابتدای این دیدار ایت الله دژکام همزمان با اذان ظهر اقامه نماز در مسجد دانشگاه کردند.پس از آن باحضور در محل مرکز کار آفرینی و هدایت شغلی و مهارت افزایی دانشجویان این محل را افتتاح نمودند.

در ادامه حاضرین باحضور در تالار ولایت دانشگاه وبا تبیین رئیس دانشگاه در دوبخش موضوع آمایش آموزش عالی در استان و شهرستان و ظرفیت های قوی دانشگاه جهرم در ابعاد مختلف بخصوص در دانشکده های علوم پایه و مهندسی و دانشکده های کشاورزی و علوم انسانی این دانشگاه که در سطح استان و کشور قابل ارایه و در حل مسایل شهرستان و کشور کمک کننده و راهبردی است  آشنا شدند.سپس خواستار حمایت وتوجه جدی مسوولین در موضوع عدالت در آمایش آموزش عالی در سطح استان و شهرستان شدند.

امام جمعه جهرم نیز در بیاناتی اظهار کردند که بنده دغدغه ها و خواسته های مردم و فرهیختگان جهرم را بطور مفصل در خطبه های نماز جمعه اظهار کردم.

درادامه جناب آقای دکتر رضایی نیز توضیحاتی در رابطه با لزوم اتحاد درون سازمانی دانشگاه و خواست جمعی شهرستان نسبت به جامع ماندن دانشگاه و پیگیری موضوع دانشگاه در سطح ملی و استان تا حصول نتیجه مطلوب ارائه دادند.