برگزاری مراسم تجلیل از سرآمدان پژوهشی دانشگاه جهرم در سال ۱۴۰۲

برگزاری مراسم تجلیل از سرآمدان پژوهشی دانشگاه جهرم در سال ۱۴۰۲

به‌گزارش روابط عمومی و امور بین­الملل؛ مراسم تجلیل از سرآمدان پژوهشی دانشگاه جهرم در سال 1402 برگزار شد.

دکتر محمد عباس‌زاده‌ جهرمی رئیس دانشگاه جهرم، ضمن گرامیداشت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، بر ادامه و تقویت فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه تاکید و بیان کردند: اقدام حضرت فاطمه سلام الله علیها در مبارزه با ظلم ظالمین زمان خویش نوعی پژوهش است که دامنه آن  تا عصر ظهور حضرت حجت ارواحنا فداه گسترده شده است. ایشان در ادامه با اشاره به موضوع آمایش، تقویت طرح‌های ارتباط با صنعت و جامعه توسط اعضای محترم هیأت علمی را از شاخص های مهم توسعه دانشگاه دانستند. دکتر عباس‌زاده، یکی از اقدامات سازنده دانشگاه را توسعه فضاهای فیزیکی بیان کردند و افزودند که علی‌رغم مشکلات فراوان، اخیراً تلا‌ش های بسیاری در جهت توسعه و تکمیل فضاهای آموزشی و پژوهشی انجام شده است. ایشان در پایان، با اشاره به انتشار دو نشریه علمی توسط دانشکده علوم انسانی، بر راه اندازی نشریات علمی دیگری توسط سایر دانشکده‌ها تأکید کردند.

در ادامه این مراسم، دکتر محمدابراهیم سمیع معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جهرم با اشاره به اهمیت موضوع پژوهش و فناوری، گزارشی از فعالیت‌های واحد مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه را بیان کردند. ایشان با اشاره به اهمیت توسعه فضاهای آموزشی و پژوهشی، از تکمیل ساختمان پژوهش و فناوری و ساخت سالن کارآفرینی که اخیراً به مجموعه دانشگاه جهرم افزوده شده است، سخن گفتند. وی در ادامه، با بررسی و مقایسه آماری پژوهش‌های انجام شده توسط اعضای محترم هیأت علمی، گروه‌ها و دانشکده‌ها از بدو تاسیس دانشگاه تاکنون، مطالبی را بیان و بر ارتقای جایگاه همه گروه‌ها تأکید کردند.

پایان‌بخش برنامه معرفی سرآمدان پژوهشی دانشگاه به شرح ذیل بود:

سرآمدان پژوهشی دانشگاه:

*دکتر محمدصادق افروزه

*دکتر حمیدرضا رستگار سدهی

*دکتر محمود محمودی اشکفتکی

سرآمد پژوهشی ارتباط با صنعت:

*دکتر شهرزاد صداقت