آستان مقدس احمدی و محمدی (شاهچراغ) و دانشگاه جهرم به منظور توسعه زمینه های همکاری همه جانبه تفاهم نامه ی مشترک منعقد کردند

۰۲ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۲ کد : ۲۲۸۱ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ آستان مقدس احمدی و محمدی (شاهچراغ) و دانشگاه جهرم به منظور توسعه زمینه های همکاری همه جانبه ی علمی، فرهنگی و رفاهی، تفاهم نامه ای مشترک در سه بخش علمی، فرهنگی و رفاهی منعقد کردند و به امضای تولیت محترم آستان مقدس احمدی و محمدی علیهماالسلام آیت الله کلانتری و رئیس دانشگاه جهرم دکتر محمد عباس زاده جهرمی رسید.

اجرای همایش ها و طرحهای پژوهشی مشترک، استفاده از منابع علمی و کتابخانه ای طرفین، همچنین تولید محصولات و نرم افزارهای علمی و فرهنگی اعم از کتاب، نشریه و پوسترهای فرهنگی-تبلیغی، برگزاری اردوهای مشترک فرهنگی و جهادی و... از جمله مفاد این تفاهم نامه است.

از این پس دانشجویان، یاوران علمی و  اعضای هیات علمی علاقه مند می توانند خادم افتخاری حرم مطهر احمدی و محمدی علیهما السلام باشند.