انتصاب سرپرست معاونت اداري و مالي دانشگاه جهرم

طي حكم سرپرست دانشگاه، دكتر حامد دهدشتي به عنوان معاونت اداري و مالي دانشگاه جهرم منصوب شد.
انتصاب سرپرست معاونت اداري و مالي دانشگاه جهرم

طي حكم سرپرست دانشگاه،  دكتر حامد دهدشتي به عنوان سرپرست معاونت اداري و مالي دانشگاه جهرم منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه جهرم: در حكمي از سوي دكتر كامبيز مينايي سرپرست دانشگاه جهرم، دكتر حامد دهدشتي عضو هيات علمي دانشگاه به سمت سرپرست معاونت اداري و مالي دانشگاه جهرم منصوب شد.

در حكم، سرپرست دانشگاه جهرم خطاب به دكتر حامد دهدشتي آمده است: با توجه به مراتب تعهد، شايستگي و تجارب ارزنده جنابعالي ضروري است در زمينه هاي ساماندهي و پايش مداوم نيروهاي انساني بر اساس آيين نامه هاي مصوب وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، افزايش بهره وري كارمندان شريف دانشگاه، اهتمام به افزايش درآمد اختصاصي دانشگاه، صرفه جويي همه جانبه در مصرف منابع و استفاده از ظرفيت خيرين محترم برنامه هاي خود را تدوين كرده و به مرحله اجرا برسانيد.

اميد است با استمداد از خداوند بزرگ در راه تحقق اهداف دانشگاه و خدمت به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران موفق و پيروز باشيد.