معرفی دانشگاه جهرم بعنوان دانشگاه معین شرکت توسعه کاربرد پرتوهای سازمان انرژی اتمی ایران

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم از قول معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه : پیرو تفاهم نامه فی مابین دانشگاه جهرم و سازمان انرژی اتمی ایران ، دانشگاه جهرم بعنوان دانشگاه معین شرکت توسعه کاربرد پرتوهای سازمان انرژی اتمی ایران معرفی شد.به دنبال همکاری دانشگاه جهرم و سازمان انرژی اتمی ایران به منظور تامین نیروی متخصص در حوزه فناوری و کاربرد پرتوها، ایجاد رشته بین رشته ای مهندسی فناوری پرتویی در مقطع کارشناسی ارشد در دفتر برنامه ریزی آموزش عالی پیگیری شده است. این رشته کارشناسی‌ارشد با سه زیر شاخه پرتوفناوری صنعتی ، پرتوفناوری پزشکی ، پرتوفناوری کشاورزی و غذایی می تواند تامین کننده بسیاری از نیازهای شهرستان جهرم ، استان فارس و کشور در حوزه های مرتبط باشد.
با توجه به اعضای هیأت علمی توانمند و متخصص در دانشگاه جهرم و سازمان انرژی اتمی ایران به زودی خبرهای خوبی ناشی از این همکاری های مشترک خواهیم داشت.