انتصاب معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه جهرم

طي حكم سرپرست دانشگاه، دكتر عظيم جباره ناصرو به عنوان معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه جهرم منصوب شد.
انتصاب معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه جهرم

طي حكم سرپرست دانشگاه، دكتر عظيم جباره ناصرو  به عنوان معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه جهرم منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه جهرم: در حكمي از سوي دكتر كامبيز مينايي سرپرست دانشگاه جهرم، دكتر عظيم جباره ناصرو عضو هيات علمي دانشگاه به سمت معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه جهرم منصوب شد.

در حكم، سرپرست دانشگاه جهرم خطاب به دكتر عظيم جباره ناصرو آمده است: با توجه به مراتب تعهد، شايستگي و تجارب ارزنده جنابعالي به عنوان معاون آموزشي و پژوهشي منصوب مي شويد. اميد است با بهره مندي از توانمندي علمي و تخصصي خود و همكاران محترم عضو هيات علمي در راستاي نظم و انسجام در تمامي فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي و ارتقاي كيفيت آموزش و پژوهش در دانشگاه جهرم با توجه به برنامه هاي ذيل وظايف محوله را به نحو احسن انجام دهيد. از خداوند بزرگ توفيق روزافزون شما را در خدمت به جامعه علمي خواهانم.

1-      برنامه ريزي به منظور توسعه كيفي آموزش و پژوهش در دانشگاه جهرم

2-      ايجاد پويايي در ساختار تشكيلاتي حوزه پژوهشي با توجه كافي به جايگاه و منزلت اعضاي هيات علمي

3-      جذب اعضاي هيات علمي توانمند و متعهد به دانشگاه جهرم

4-      استفاده از ظرفيت هاي موجود در دانشگاه و شهرستان جهرم به منظور مهارت آموزي و بالا بردن امكان اشتغال دانش آموختگان