شرکت در راهپیمایی روز قدس مکمل انتقام شهدای کنسولگری سوریه

۱۶ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۱ کد : ۲۳۸۶ اخبار
شرکت در راهپیمایی روز قدس مکمل انتقام شهدای کنسولگری سوریه

قال الله تعالی: فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَیْکُمْ. پس هر کس به شما تجاوز کرد، همانند آن بر او تعدی و تجاوز کنید.(بقره/۱۷۸)

ملت ما هرگز از شهادت نهراسیده و از آن با آغوش باز استقبال کرده و می‌کند. جنایت هولناک رژیم غاصب صهیونیستی در غزه مظلوم و ضایعه اندوهبار شهادت جمعی از مستشاران ایران اسلامی در سوریه، گویای پناه آوردن رژیم رو به زوال و در حال غرق صهیونیستی به هشیشهای بی‌پایه است که اتحاد و همدلی مسلمانان می‌تواند مکر آنان را بی‌نتیجه کند. اما شما ای جلادان عالم و قاتلان انسانیت! ملت ما را به چنین مردن سرخ و‌گوارایی هرگز نترسانید؛ چون ملت ما از شهادت باکی ندارد و دیر زمانیست که با آن زندگی کرده است. یادتان باشد که:

ظلم ماری است هر که پروردش                    اژدهایی شد و فرو بردش

حال که دشمن دون دست به جنایت و یاغی‌گری زده، اتحاد و همدلی جامعه اسلامی جواب او خواهد بود. در این میان، مسئولین امنیتی به حکم قرآن کریم پاسخی درخور در تقابل با دشمن زبون خواهند داد. ان شاء الله. اما ما اعضای هیات رئیسه و کارکنان و دانشجویان دانشگاه جهرم همگام با تک تک آحاد جامعه اسلامی است سعی می‌کنیم با حضور شایسته در راهپیمایی روز قدس ضمن اعلام انزجار از ظلم و جنایت و هم‌دردی با مظلومین غزه مقتدر، قدردان زحمات این شهدای آزادسازی قدس شریف باشیم، باشد که این بضاعت مزجات، تسلی بخش قلب قطب عالم امکان حضرت حجت بن الحسن العسکری علیه آلاف التحیه و الثناء باشد. بی‌شک این حضور دشمن شکن، ضمن ادای وظیفه تامین کننده امنیت کشور خواهد بود.

اَللّهُمَّ اِنّا نَشْکوُ اِلَیْکَ فَقْدَ نَبِیِّنا صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَالِهِ

خدایا ما به تو شکایت کنیم از نبودن پیامبرمان که درودهاى تو بر او و آلش باد

وَغَیْبَهَ وَلِیِّنا وَکَثْرَهَ عَدُوِّنا وَقِلَّهَ عَدَدِنا وَشِدّهَ الْفِتَنِ بِنا وَتَظاهُرَ

و از غیبت مولایمان و از بسیارى دشمنان و کمى افرادمان و از سختى آشوبها و از کمک دادن اوضاع