بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه جهرم در حمایت از پاسخ کوبنده سپاه پاسداران به رژیم تروریست صهیونیستی

۲۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۶ کد : ۲۳۹۱ اخبار

تحرّکوا باسم الله إلی الأمام و اعلموا أنّه «وَلَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُرُهم»
نمایش اقتدار جمهوری اسلامی ایران چشم‌های جهانیان را خیره کرد و‌هیمنه‌ی پوشالی جهانخواران را برهم‌زد و خواب و خوراک را بر غاصبان صهیونیستی حرام کرد. نمایش دلاورمردان سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران به خوبی نشان داد که امروز، معادلات منطقه و جهان را فرزندان ایران رقم می‌زنند.

پیام این پیروزی برکت‌بخش این است که امت اسلامی در تمام عالم، ظلم را نمی‌پذیرد حتی اگر بزرگترین و قدرتمندترین دولت‌های جهان، حامیان ظالمان باشند. موضع ایران در مقابل اسرائیل همان موضع رهبر حکیم انقلاب است که اسرائیل در منطقه، یک غده بدخیم سرطانی است و باید ریشه‌کن شود.

کانون بسیج اساتید دانشگاه جهرم ضمن حمایت قاطع از این اقدام دلاورمردان نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به استکبار جهانی و ایادی آنها یادآور می‌شود مقاومت و ایستادگی شایسته تقدیر رزمندگان و مجاهدان فلسطینی، نوید فردایی روشن و پیروزی حتمی و قریب را می‌دهد و این سرطان به فضل الهی به دست مردم فلسطین و نیروهای مقاومت در کل منطقه ریشه‌کن خواهد شد ان‌شاءالله.