دیدار رئیس دانشگاه جهرم با رئیس دانشگاه یزد به منظور بررسی راهکارهای تقویت مراکز رشد

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۹ کد : ۲۳۹۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس دانشگاه جهرم با رئیس دانشگاه یزد به منظور راهکارهای تقویت مراکز رشد و فناوری، راه اندازی پردیس علم و فناوری ، کسب و  انتقال تجربیات طرفین دیدار و گفتگو کردند.
رئیس دانشگاه جهرم ضمن تشکر از آقای دکتر کلانتری در خصوص حمایت از دانشگاه‌های کم برخوردار، بر تعامل دانشگاه ها به منظور رشد و ارتقای جامعه علمی کشور تاکید کرد. در این جلسه طرفین توافق کردند تفاهم نامه‌ای به منظور سامان دهی به همکاری بیشتر تدوین و امضا کنند.
در این دیدار معاون اداری و مالی و دوتن از اعضای هیات علمی رئیس دانشگاه جهرم را همراهی کردند و از پردیس‌های علم و فناوری دانشگاه یزد بازدید و با رییس پارک علم و فناوری در خصوص راه اندازی این مرکز گفتگو کردند.