پیام تسلیت به مناسبت شهادت رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران وهیات همراه

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۵ کد : ۲۴۳۴ اخبار اطلاعیه ها همایش و برنامه ها
پیام تسلیت به مناسبت شهادت رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران وهیات همراه

اللَّهُمَّ إِنَّا نَشْکو إِلَیْک فَقْدَ نَبِیِّنَا وَ غَیْبَهَ وَلِیِّنَا وَ کثْرَهَ عَدُوِّنَا وَ قِلَّهَ عَدَدِنَا وَ شِدَّهَ الْفِتَنِ بِنَا وَ تَظَاهُرَ الزَّمَانِ عَلَیْنا
شهادت هنر مردان خدا و مایه نجات و پیروزی ماست. ضایعه جبران‌ناپذیر شهادت رئیس جمهور محترم، خادم دین و ملت، صاحب نفس زکیه آیت الله رئیسی، آیت الله آل هاشم، دکتر امیرعبداللهیان و همراهان را به محضر آقا و مولایمان حجت بن الحسن العسکری (عج) و نائب برحقشان مقام معظم رهبری تسلیت عرض می‌کنیم. از بارگاه الهی علو درجات آنان و همنشینی با سید الشهداء علیه السلام را مسالت می‌نمائیم. بی شک این شهادت بار دیگر روح تازه ای در حرکت تمدن ساز انقلاب اسلامی خواهد دمید و مسیر رو به رشد انقلاب را تا ظهور حضرتش طی خواهد نمود. خدایا این اندک هدایای ملت ایران را پذیرا باش و استقامت در راه خودت تا لحظه دیدار به ما ارزانی دار.

جامعه دانشگاهیان جهرم