آگهی دعوت به همکاری جهت تامین خوابگاه های دانشجویی مورد نیاز از امکانات و توانمندی های بخش خصوصی

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۸ کد : ۲۴۴۲ اطلاعیه ها

آگهی دعوت به همکاری

بدین وسیله به اطلاع می رساند دانشگاه جهرم در نظر دارد جهت تامین خوابگاه های دانشجویی مورد نیاز از امکانات و توانمندی های بخش خصوصی استفاده نماید.

لذا افراد و شرکت هایی که تمایل به همکاری در زمینه مدیریت خوابگاه و یا تامین ساختمان های خوابگاهی دارند می توانند با توجه به فرم های بارگزاری شده در سایت دانشگاه جهرم (لینک دانلود فایل در ذیل همین صفحه)به نشانی jahromu.ac.ir  از تاریخ 6/3/1403 لغایت21/3/1403 درخواست کتبی خود را به مدیریت اموردانشجویی دانشگاه جهرم تحویل نمایند.

ضمنا جهت کسب اطلاعات بیشتر،کارشناسان خوابگاه دانشگاه در ساعت اداری به صورت حضوری یا با تماس تلفنی با شماره 54372107-54372252 داخلی 123و168 جوابگوی سوالات متقاضیان می باشد.

معاونت دانشجویی، فرهنگی دانشگاه جهرم

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه جهرم جهرم خوابگاه مدیریت دانشجویی تامین