مشارکت فعال دانشجویان دانشگاه جهرم در ۳ طرح ملی: ضیافت ایثار، حامیم و ولایت

۲۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۱۸ کد : ۲۴۸۲ اخبار
مشارکت فعال دانشجویان دانشگاه جهرم در ۳ طرح ملی: ضیافت ایثار، حامیم و ولایت

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم؛ دانشجویان دانشگاه جهرم در طرح ملی ضیافت ایثار ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر, هم چنین در 28 امین طرح ولایت کشوری و طرح ملی حامیم 3 که در مشهد مقدس اجرا شد، مشارکت فعال داشتند.

این طرح ها با هدف بصیرت‌افزایی دانشجویان توسط اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان کشور  و بسیج دانشجویی  و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها برگزار شد.

دانشجویان در این طرح  ها در کلاس‌های آموزشی در حوزه‌های مختلف مانند مهارت‌های زندگی، اخلاق اسلامی، روانشناسی و جامعه شناسی شرکت می‌کنند. همچنین برنامه‌های فرهنگی شامل زیارت حرم امام رضا (ع)، برنامه‌های حرم‌شناسی، دعای کمیل، مسابقات ورزشی، کتاب‌خوانی، دل­نوشته، نقدفیلم، بازدیدهای علمی، تریبون آزاد، پرسش و پاسخ، خودباوری و اعتماد بنفس، کارگاه‌های روانشناختی ارتقای زندگی و ازدواج  برای دانشجویان نیز درنظر گرفته شده است.