رتبه های فرهنگی اجتماعی دانشگاه جهرم

۲۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۲:۵۲ کد : ۲۴۸۵ اخبار
رتبه های فرهنگی اجتماعی دانشگاه جهرم

دانشگاه جهرم در چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۳ از نظر تعداد مشاوران انجمن رتبه اول کشور، نسبت تعداد انجمن ها به دانشجویان ۱۲ کشور، از نظر سرانه و تعداد رویدادها رتبه ۱۷ و از نظر تصدی گری دانشجویان در برگزاری رویداد رتبه ۲۰ کشور را از بین ۱۳۴ دانشگاه کشور کسب کرده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، معاون محترم دانشجویی فرهنگی جناب آقای دکتر افروزه، رتبه های فرهنگی اجتماعی دانشگاه را براساس گزارش سامانه فرنما (سامانه فرهنگی اجتماعی وزارت علوم) تشریح کرد. ایشان اذعان کرد که شاخص های این رتبه بندی که دربرگیرنده فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه (اعم از: انجمن های علمی، بسیج دانشجویی ،تشکل های دانشجویی، کانون های فرهنگی،نشریات دانشجویی،مدرسه قرآن و عترت و فعالیت های ستادی) است، براساس سرانه فعالیت فرهنگی، هزینه فرهنگی، نسبت هزینه فرهنگی برنامه به تعداد دانشجویان، نسبت تعداد دانشجو به تعداد انجمن ها، کانون ها، تشکل ها، نشریات، تعداد اساتید مشاور انجمن های علمی صورت گرفته است. از سال ۱۴۰۲ به بعد یکی از منابع رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور در مرکز استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ISC؛ دریافت گزارش فعالیت های فرهنگی از این سامانه است.