تقدیر ریاست دانشگاه جهرم از اعضای هیات علمی و مدیران آموزش جهت تصویب رشته جدید در مقطع ارشد

۲۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۴ کد : ۲۴۸۷ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم در پی تصویب رشته­ ی جدید در مقطع کارشناسی ارشد در شورای عالی برنامه­ ریزی وزارت به همت دانشگاه جهرم، رئیس محترم دانشگاه پیام تشکری صادر فرمودند. متن این پیام بدین شرح است:

به نام خدای لوح و قلم. خبر مسرت­ بخش تصویب رشته کارشناسی ارشد ناپیوسته «مهندسی فناوری پرتویی» در شورای عالی برنامه­ ریزی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به عنوان رشته ای جدید و بی سابقه در کشورمان مایه ی خرسندی و شادی اینجانب و دیگر مسئولین دانشگاه گردید. این موفقیت را به آحاد جامعه دانشگاهی جهرم و شهرستان جهرم تبریک می­ گویم و یادآور می­ شوم این مهم که در پی انعقاد تفاهم نامه همکاری با معاونت سازمان انرژی اتمی حاصل شد، جز با همدلی، پشتکار و جدیّت اساتید محترم عضو هیأت علمی و مجموعه معاونت و مدیریت آموزشی دانشگاه امکان­ پذیر نبود و بی­ شک مایه افتخار و مباهات برای مجموعه دانشگاه جهرم در کنار اساتید بزرگوار سازمان انرژی اتمی و سند یادبودی از این دانشگاه خواهد بود. هدف اصلی تعریف این رشته، بیرون آوردن پژوهش از آزمایشگاه های درون دانشگاه و ایجاد پیوند وثیق بین دانشگاه و صنعت در حوزه کاربرد پرتوها و استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای است. بر خود فرض می­ دانم از زحمات و تلاش های همه عزیزانی که در به ثمر نشستن این اقدام ارزشمند تلاش کردند به ویژه سرکار خانم دکتر سمیرا سرشوق عضو محترم هیأت علمی تشکر و تقدیر نمایم و توفیقات روزافزون همگی را از خدای منّان مسألت نمایم. اجر همگی مضاعف باد. و آخر دعوانا ان الحمد لله ربّ العالمین.

محمد عباس زاده جهرمی

کلید واژه ها: دانشگاه جهرم مهندسی فناوری پرتویی تصویب رشته جدید