معرفی رشته های دانشگاه جهرم در گفتگو با مدیر آموزش

معرفی رشته های دانشگاه جهرم در گفتگو با مدیر آموزش

به نام خدا. سلام و عرض ادب دارم خدمت شما مدیر محترم امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جهرم جناب آقای دکتر عصار. چند سوال از خدمتتون داشتم. در ابتدای مصاحبه خواهشمندم دانشکده‌های فعال دانشگاه جهرم را معرفی کنید.

بسم الله الرحمن الرحیم. عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما و تمامی مخاطبین و خوانندگان این مصاحبه. در ابتدا تشکر می کنم بابت زحمتی که کشیدین و شرایط رو فراهم فرمودید در خدمتتون باشم. باید عرض کنم که هم اکنون 4 دانشکده فعال داریم: دانشکده های علوم انسانی، کشاورزی، فنی و مهندسی، و علوم پایه مشتمل بر 20 رشته دایر در مقطع کارشناسی پیوسته و 12 رشته-گرایش در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و 1 رشته-گرایش در مقطع کارشناسی ناپیوسته.

لطفا بفرمایید دانشگاه جهرم در مقطع کارشناسی پیوسته چه رشته ها و برنامه های درسی را ارائه می دهد.

بله، خواهش میکنم. رشته ها به تفکیک دانشکده ها عبارتند از:

دانشکده علوم انسانی:

• ریاضیات و کاربردها
  • فیزیک
  • آمار

- لطفا بفرمایید دانشگاه جهرم در مقطع کارشناسی ناپیوسته چه رشته و برنامه درسی را ارائه می دهد.

مهندسی حرفه ای کامپیوتر گرایش نرم افزار زیر مجموعه دانشکده فنی و مهندسی.

- و لطفا بفرمایید دانشگاه جهرم در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته چه رشته-گرایش ها و برنامه ها درسی را ارائه می دهد.

مجددا به تفکیک دانشکده ها عرض میکنم خدمتتون:

دانشکده علوم انسانی:

• زبان و ادبیات فارسی
  • مدیریت ورزشی - مدیریت سازمان ها و باشگاه های ورزشی
  • زبان شناسی
  • فلسفه و کلام اسلامی

دانشکده کشاورزی:

• علوم و مهندسی باغبانی - درختان میوه
  • بیوتکنولوژی کشاورزی
  • علوم و مهندسی صنایع غذایی فناوری مواد غذایی
  • علوم و مهندسی آب آبیاری و زهکشی

دانشکده فنی و مهندسی:

• مهندسی برق برنامه ریزی و مدیریت سیستم های انرژی الکتریکی
  • مهندسی کامپیوتر- هوش مصنوعی و رباتیک
  • مهندسی مکانیک- مهندسی انرژی های تجدیدپذیر (با مشارکت و همکاری گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم کشاورزی)

دانشکده علوم پایه:

• ریاضیات و کاربردها آنالیز

اجازه بفرمایید به نکته ای اشاره کنم. به حول و قوه الهی از مهر ماه 1404 در رشته های حسابداری و مدیریت ورزشی گرایش مدیریت رویدادها و گردشگری ورزشی در مقطع کارشناسی  ارشد نیز پذیرش دانشجو خواهیم داشت. مراحل اخذ مجوز این دو رشته از دفتر محترم گسترش آموزش عالی وزارت علوم در حال پیگیری و نهایی شدن است.

همچنین با تلاش و پیگیری اساتید نخبه دانشکده های علوم پایه، فنی و مهندسی، و کشاورزی و با همیاری و مساعدت سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت توسعه کاربرد پرتوها به عنوان زیرمجموعه آن، رشته جدیدی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته طراحی و تدوین و مصوب گردید تحت عنوان مهندسی فناوری پرتویی که امید است و پیگیری می شود تا به عنوان خالق این رشته، دانشگاه جهرم نیز در مقام ارائه دهنده آن قرار گیرد.

-  در مورد ظرفیت‌ها و توانایی‌های دانشگاه جهرم در حوزه علوم راهبردی، استراتژیک و بین رشته ای برامون توضیح بدین.

بله با کمال میل. با توجه به گستردگی ابعاد و جنبه های پاسخگویی به این پرسش، اگر اجازه بفرمایید فایل ارائه ای که اخیرا تهیه کرده ام رو به صورت فایل پی دی اف در اختیارتون قرار می دهم که جهت بهره مندی و آشنایی بیش تر علاقه مندان حاوی جزئیات کامل تر و قابل دسترسی و دانلود باشه.

- بسیار ممنون و عالی. متشکرم بابت وقتی که در اختیارمون قرار دادید. از شما خداحافظی می کنم.

خواهش می کنم. باعث افتخار و خوشوقتی اینجانب بود. شما و همه مخاطبین و خوانندگان گران قدر رو به خدای بزرگ می سپارم.