رشد ۷درصدی اعضای هیئت علمی در آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴

۰۵ مهر ۱۴۰۳ | ۲۲:۰۳ کد : ۲۵۲۰ اخبار
رشد ۷درصدی اعضای هیئت علمی در آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم، به منظور تکمیل کادر اعضای هیات علمی دانشگاه در آغاز سال تحصیلی احکام پیمانی تنی چند از اساتید محترم صادر شد. این افراد که در فراخوانهای جذب عضو هیأت علمی سالهای قبل شرکت کرده بودند، پس از طی روند جذب و تکمیل پرونده صلاحیت علمی و عمومی، موافقت هیات اجرایی جذب دانشگاه و وزارت را دریافت کرده بودند سپس سازمان امور استخدامی برای آنان ردیف استخدامی صادر کرده بود.

روابط عمومی و امور بین الملل برای همه کسانی که از ابتدای جذب تا استخدام آنان زحمت کشیده؛ اعم از کارگروه های صلاحیت علمی و عمومی، دبیرخانه و اعضای هیأت اجرایی جذب، دوستان اداری و کارگزینی، واحد بودجه و تشکیلات  و... آرزوی موفقیت و طول عمر باعزت دارد. به همت این عزیزان، در حال حاضر شاخص نسبت دانشجو به هیأت علمی در حد مطلوب و متفاوت با سالهای گذشته قرار گرفته است.