قدردانی هیأت رئیسه دانشگاه از ارشد فرماندهی سپاه پاسداران شهرستان در پی انجام عملیات وعده صادق۲

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل هیأت رئیسه دانشگاه با حضور در دفتر فرماندهی تیپ مستقل هوابرد المهدی حضور یافتند. این دیدار به منظور قدرشناسی از انجام موفق و امیدبخش عملیات وعده صادق 2 توسط جان برکفان نیروی هوافضای سپاه پاسدران انقلاب اسلامی برگزار شد.

اعضای هیأت رئیسه دانشگاه در این دیدار از زحمات عزیزان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تشکر و قدردانی کردند؛ ضمن اعلام حمایت از این اقدام ارزشمند، پیام آحاد جامعه دانشگاه جهرم اعم از اساتید و اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان محترم در انجام فعالیت های مدنظر و مورد نیاز این عزیزان تقدیم و تاکید کردند.