نشست صمیمانه رئیس دانشگاه با فعالین انجمن های علمی کانونهای فرهنگی و تشکل های دانشجویی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم، رئیس دانشگاه جهرم با فعالین انجمن های علمی کانون های فرهنگی و تشکل های دانشجویی این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

دراین دیدار که با استقبال  دانشجویان فعال فرهنگی در انجمن های علمی ، کانون های فرهنگی و تشکل های دانشجویی همراه بود، معاون دانشجویی فرهنگی نیز حضور داشتند.

نماینده دانشجویان هر بخش به ارایه گزارش فعالیتهای انجام شده، انتقادات و پیشنهادات خود جهت پیشرفت فعالیت های علمی،دانشجویی و فرهنگی دانشگاه پرداختند و سوالات خود را در زمینه های مذکور مطرح نمودند.در ادامه ریاست دانشگاه به سوالات ایشان در مورد پیگیری های انجام شده در طرح توسعه دانشگاه بخصوص تکمیل و راه اندازی فاز اول و دوم دانشکده کشاورزی، تجهیز آزمایشگاه ها و اماکن ،پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان فارس جهت تحقق نیازهای دانشگاه جهرم توضیحاتی ارایه دادند.