بررسی مسائل دانشگاه در نشست صمیمی با عضو محترم هیات امنا در کنار بازدید از پیشرفت پروژه های عمرانی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، جناب آقای دکتر محمدحسن صادقی مقدم عضو محترم هیات امنای دانشگاه، حقوقدان محترم شورای نگهبان و استاد رشته حقوق دانشگاه تهران از پیشرفت پروژه های عمرانی دانشگاه بازدید کردند. در این نشست که با همراهی رئیس محترم دانشگاه انجام شد، برخی مسائل و مشکلات دانشگاه مرور و راهکارهای برون رفت از آنان بررسی شد.

جناب آقای دکتر محمدحسن صادقی مقدم ضمن تقدیر از تلاشهای مجموعه مدیریت دانشگاه، برنامه ریزی جهت تکمیل هرچه سریعتر پروژه های عمرانی را خواستار شدند.

وی از ابتدای راه اندازی دانشگاه تاکنون جهت توسعه ی این مکان  زحمات بسیاری کشیده و دانشگاه جهرم رشد و ارتقای خود را مدیون تلاشهای ایشان می داند.