بررسی چالشهای صنعت خرما در دیدار اعضای هیأت علمی کشاورزی با این صنعت

بررسی چالشهای صنعت خرما در دیدار اعضای هیأت علمی کشاورزی با این صنعت

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده کشاورزی به همراه معاونین و ریاست محترم دانشگاه در بازدیدی از صنعت فرآوری و بسته بندی خرما مسائل، چالشها و مشکلات این صنعت را بررسی و مورد بحث و گفتگو قرار دادند. این گفتگو به دعوت سرمایه گذار این صنعت انجام و به مدت 3ساعت در تاریخ 29/مهر/1403 طول کشید.

در این نشست بخشهای مختلف زنجیره ارزش صنعت خرما اعم از تولید نهال، کشت بافت، کاشت، داشت، برداشت، فرآوری، بسته بندی، صادرات آن بررسی و گفتگو شد.

رئیس محترم دانشگاه در این نشست صمیمی ضمن تشکر از مساعی و مشارکت اعضای محترم هیأت علمی دانشکده کشاورزی و سرمایه گذار بخش خصوصی، بر ارتباط هرچه بیشتر جامعه، صنعت و دانشگاه تاکید کرد و این گونه جلسات مایه ارتقای هر دو بخش دانشگاه و صنعت دانست. در ادامه مقرر شد نمایندگانی از طرف دانشگاه و صنعت ضمن احصای مشکلات و مسائل موجود، راهکارهای پیشنهادی دانشگاه را در این خصوص ارائه و در جلسات آتی به جمع بندی برسند.