برگزاری کارگاه مهدویت

با تلاش کانون مهدویت و عدالتخواهی دانشگاه جهرم،کارگاه مهدویت با هدف افزایش دانش مهدوی، برگزار شد.
برگزاری کارگاه مهدویت

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه: با تلاش کانون مهدویت و عدالتخواهی دانشگاه جهرم،کارگاه مهدویت با هدف افزایش دانش مهدوی دانشجویان و با حضور جمعی از اعضای کانون برگزار شد.

در این کارگاه حجت الاسلام و المسلمین بهادری ضمن تشریح نوع حکومت مهدوی به نقد اندیشه های صرفا مادّی در شرق و غرب پرداختند و از انقلاب اسلامی به عنوان مدلی جدید و کاربردی یاد کردند.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین خسروانی با استناد به آیات و روایات ضرورت شناخت امام معصوم را تبیین و علائم ظهور امام عصر(عج) را بررسی نمودند.

کانون مهدویت و عدالتخواهی دانشگاه جهرم با تلاش بی شائبه دانشجویان و بصورت مستمر در قالب برنامه سه شنبه های مهدوی و دیگر برنامه ها به ترویج فرهنگ مهدوی می پردازد.