جلسه هم اندیشی ورزش های رزمی

نشست هم اندیشی و برنامه ریزی هیأت رزمی و دفاع شخصی جهرم با همکاری اداره تربیت بدنی در دانشگاه برگزارگردید.
جلسه هم اندیشی ورزش های رزمی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: نشست هم اندیشی و برنامه ریزی هیأت رزمی و دفاع شخصی جهرم با همکاری اداره تربیت بدنی در دانشگاه برگزارگردید.

در این دیدار دکتر علی اکبر باقریان معاون دانشجویی و فرهنگی با بیان استعداد دانشجویان در این رشته افزود: باید از ظرفیت هاو پتانسیل های موجود برای توسعه رشته های ورزشی استفاده کرد.

وی در ادامه با اشاره به تاثیرگذاری رشته های رزمی در رشد و توسعه فرهنگ ورزش قهرمانی در سطح کشور افزود:  حمایت مسئولین امر از این استعداد ها می تواند موجبات موفقیت مربیان و ورزشکاران را در پی داشته باشد.

پیش از آن بوستانی مسئول هیأت های رزمی شهرستان جهرم ضمن ابراز خرسندی از نگاه اثربخش دانشگاه در توسعه فرهنگ ورزش در بین جوانان به ویژه دانشجویان از برپایی دوره های مختلف علمی ورزشی جهت آموزش مربیان مطابق استانداردهای بین المللی و کشف استعداد در بین دانشجویان خبر داد.