انتصاب مدير گروه آموزشي رشته مهندسي برق

طي حكمي از سوي سرپرست دانشگاه، دكتر محمد حسن همت پور به عنوان مدير گروه آموزشي رشته مهندسي برق منصوب گرديد.
انتصاب مدير گروه آموزشي رشته مهندسي برق

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه جهرم: طي حكمي از سوي دكتر كامبيز مينايي، دكتر محمد حسن همت پور عضو هيات علمي دانشگاه به سمت مدير گروه آموزشي رشته مهندسي برق منصوب شد.

در حكم سرپرست دانشگاه جهرم خطاب به دكتر محمد همت پور آمده است: ضروري است با در نظر گرفتن آيين نامه ها و مقررات موجود به ويژه نظارت بر حضور تمام وقت همكاران محترم آن گروه آموزشي اهتمام ويژه اي مبذول فرماييد.

اميد است با استمداد از خداوند و بهره مندي از توانايي هاي خود و همكاران با برنامه ريزي منظم و مستمر در راه تحقق اهداف دانشگاه و خدمت به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران عزيز موفق و پيروز باشيد