تعامل راهبردی دانشگاه جهرم و گروه علمی پژوهشی سپاه فجر و وزارت دفاع

۱۱ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۲ کد : ۲۹۳۱ اخبار
تعداد بازدید:۱۸۲
تعامل راهبردی دانشگاه جهرم و گروه علمی پژوهشی سپاه فجر و وزارت دفاع

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دانشگاه جهرم میزبان نشستی راهبردی با حضور دکتر عباسزاده جهرمی، رئیس دانشگاه، و مهندس میکائیلی، مسئول علمی پژوهشی سپاه فجر و نماینده هلدینگ پیشگامان پیشرفت، بود. این دیدار که در فضایی صمیمانه برگزار شد، زمینه‌ای برای بررسی ظرفیت‌های همکاری‌های مشترک در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی فراهم کرد.
در ابتدای این نشست، دکتر عباس زاده جهرمی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان سید حسن نصرالله و سید صفی الدین و دیگر شهدای حزب الله، به معرفی ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه جهرم پرداخت. وی با اشاره به پتانسیل بالای این دانشگاه در حوزه‌های مختلف، بر آمادگی دانشگاه برای همکاری با نیروهای مسلح کشور تأکید کرد.
در ادامه، جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه به ارائه طرح‌ها و ظرفیت‌های خود در حوزه‌های مختلف پرداختند:
کشاورزی و امنیت غذایی؛ هوش مصنوعی؛ کاربردی‌سازی علوم انسانی؛ طرح‌های فنی مهندسی و انرژی صلح‌آمیز هسته ای زمینه هایی بودند که متخصصان دانشگاه آمادگی خود را جهت همکاری اعلام نمودند.
مهندس میکائیلی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه جهرم، بر ظرفیت‌های بالای این دانشگاه تأکید کرد. وی با اشاره به رویکرد حرفه‌ای و عملی مجموعه تحت اشراف خود،  از آمادگی این مجموعه برای عقد قراردادهای همکاری با دانشگاه جهرم خبر داد.
وی به طور خاص به دو طرح "باقرالعلوم" در حوزه مهندسی و "امام صادق (ع)" در حوزه علوم انسانی اشاره کرد و گفت در قالب این دو طرح آماده بررسی پروپوزال های ارسالی هستند.
مهندس میکائیلی همچنین به کتاب «نهضت و خیزش جدید» اشاره کرد که در آن طرح‌های مورد نیاز این مجموعه توضیح داده شده است و قرار شد این کتاب در اختیار دانشگاه جهرم قرار بگیرد.
در پایان این نشست، نماز ظهر و عصر به امامت حجت‌الاسلام دکتر عباس زاده اقامه شد و از مهمانان پذیرایی به عمل آمد.
این دیدار نویدبخش همکاری‌های راهبردی بین دانشگاه جهرم و مجموعه های نیروهای مسلح در راستای توسعه علمی و صنعتی کشور است.


نظر شما :