امضای تفاهم نامه دانشگاه جهرم و نیروگاه سیکل ترکیبی از گروه مپنا: گامی راهبردی در اعتلای انرژی های تجدیدپذیر

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، در راستای تقویت همکاریهای علمی، پژوهشی و صنعتی، نشستی راهبردی با حضور جناب آقای مهندس ممتاز، مدیرعامل نیروگاه سیکل ترکیبی جهرم، و هیئت همراه ایشان با ریاست و اعضای هیئت علمی دانشگاه جهرم برگزار شد. این جلسه ضمن انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک بین دو نهاد به هدف تعامل بیشتر دانشگاه و صنعت در حوزه انرژی برگزار گردید.
دکتر عباس زاده جهرمی در ابتدای این نشست راهبردی، از مدیرعامل سیکل ترکیبی جهت پذیرش دعوت دانشگاه تشکر کرد. رئیس دانشگاه جهرم ضمن معرفی دانشگاه و ظرفیتهای آن، بر ضرورت ایجاد ارتباط تنگاتنگ دانشگاه و صنعت برای رفع نیازهای متقابل تأکید کردند. دکتر عباس زاده ضمن تأکید بر چالش امروز انرژی در ایران و جهان، وجود رشته های مهندسی انرژی تجدیدپذیر و مهندسی برنامه ریزی و مدیریت سیستم های انرژی در مقطع تحصیلات تکمیلی این دانشگاه را ظرفیتی مهم برای گفتگو در خصوص چالشهای حوزه انرژی و یافتن راه حل های آن در ضمن تعامل با گروه مپنا برشمرد. همچنین طی امضای تفاهم نامه، موارد زیر جهت ایجاد همکاری های دوجانبه به توافق رسید.
زمینههای همکاری نیروگاه:
1- استفاده از ظرفیت اساتید و هیئت علمیهای دانشگاه جهت برگزاری کلاسهای آموزشی و بازآموزی برای کارکنان و مهندسین نیروگاه.
2- استفاده از توانمندی اعضای هیئت علمی دانشگاه در پروژههای تحقیقاتی و توسعهای در قالب طرح ارتباط با صنعت.
3- برگزاری دورههای هدفمند کارآموزی و کارورزی دانشجویان در نیروگاه به منظور استفاده از ظرفیتهای دانشجویی.
4- استفاده از ظرفیتهای علمی اساتید دانشگاه در اجرا، داوری و نظارت پروژههای پژوهشی مورد نیاز نیروگاه.
5- همکاری با دانشجویان و اساتید معرفی شده از سوی دانشگاه جهت انجام پروژهها و پایان نامههای دانشجویی تعریف شده در راستای صنعت نیروگاهی.
زمینههای همکاری دانشگاه:
1- دعوت از مهندسین خبره و باتجربه نیروگاه جهت برگزاری دورههای آموزشی اقتضایی، عمومی، شغلی، اختصاصی و تحصیلی به صورت مشترک.
2- سوق دادن عناوین پایان نامه های تحصیلات تکمیلی در رشتههای مرتبط دانشگاه به نیازهای نیروگاه.
3- ایجاد بستر تبادل تجربیات با اساتید و دانشجویان و هدایت شغلی با رعایت ضوابط مربوطه.
4- تلاش در ایجاد رشته-گرایشهای مورد نیاز نیروگاه در قالب طرح تحول آموزش عالی و بورسیه محور.
5- هدایت پروژههای منجر به ساخت نمونههای آزمایشگاهی در دانشگاه به سمت اولویتهای تحقیقاتی و کاربردی نیروگاه.
6- اطلاع رسانی و هماهنگی برای امکان حضور نمایندگان نیروگاه در جلسات دفاع پایان نامهها و رسالههای مرتبط.
مهندس ممتاز با استقبال از ایجاد این همکاری راهبردی، افزودند: «تقویت پیوند دانشگاه و صنعت نهتنها موجب پیشرفت علمی میشود، بلکه چالشهای عملیاتی در نیروگاه را با پشتوانه پژوهشهای کاربردی مرتفع خواهد کرد.» ایشان قول مساعدت برای حمایت از ایجاد و تقویت این کانال ارتباطی را دادند.
در پایان این دیدار، به رسم ادب و یادبود، تابلوی مزین به نقش آیتالکرسی از سوی دانشگاه جهرم به مدیرعامل نیروگاه سیکل ترکیبی جهرم اهدا شد. این اقدام نمادین، نشاندهنده تعهد هر دو طرف به تلفیق «علم و ایمان» در مسیر پیشرفت کشور بود.
این تفاهمنامه گام مهمی در جهت تحقق اهداف سند چشمانداز دانشگاه جهرم و نیروگاه سیکل ترکیبی بهشمار میرود و انتظار میرود با اجراییسازی آن، شاهد دستاوردهای قابلتوجهی در حوزه انرژی و آموزش عالی باشیم.
نظر شما :