پيام تبريك دكتر مينايي به مناسبت روز جوان

۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۵ کد : ۳۱۳ اخبار
پيام تبريك دكتر مينايي به مناسبت روز جوان

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل: همزمان با ميلاد حضرت علي اكبر (ع) و روز جوان، دكتر كامبيز مينايي سرپرست دانشگاه جهرم پيام تبريكي صادر كردند.

متن پيام بدين شرح است:

جوانى پديده اي درخشان و يك فصل بي بديل و بي نظير از زندگى هر انسان است.

جوانان امروز نيروهاي پرقدرتي هستند براي به حركت در آوردن موتور پيشرفت كشور، چرا كه جوانان در هر عرصه اي حضور داشته اند توانسته اند با تكيه بر توان، انديشه و جسارت جواني گام هاي موثري بردارند. آنان در واقع محور حركت هستند.

بدون ترديد، دانش‌ آشكارترين وسيله‌ي عزّت و قدرت يك كشور است، حال با توجه به اين مهم مي توان گفت كه عزت و قدرت كشور در دست شما جوانان دانشجو مي باشد. شمائيد كه آينده ساز، تصميم گير و تصميم ساز كشور هستيد.

اينجانب ضمن تبريك ولادت با سعادت حضرت علي اكبر (ع)، روز جوان را به همه جوانان كشور عزيزم ايران به ويژه جوانان و دانشجويان دانشگاه جهرم تبريك عرض نموده و آرزوي موفقيت و سربلندي براي شما عزيزان را از خداوند منان خواستارم.

دكتر كامبيز مينايي

سرپرست دانشگاه جهرم