انتشار کتاب کالبدشکافی طنز در شعر متعهد

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۰ کد : ۳۱۴ اخبار
انتشار کتاب کالبدشکافی طنز در شعر متعهد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: کتاب کالبد شکافی طنز در شعر متعهد نوشته‌ی دکتر فاطمه تسلیم جهرمی عضو گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه جهرم منتشر گردید.

این کتاب بخشی از پژوهشی بزرگتر راجع به طنز در دوره‌ی معاصر ایران است که سعی شده تا با رویکردی بلاغی و ادبی به طنز در شعر متعهد چهل سال اخیر نگریسته شود.

کالبدشکافی طنز در شعر متعهد، چهار فصل دارد. در فصل اول پس از ذکر کلیاتی درباره‌ی طنز و ادوار طنز در شعر فارسی، مؤلفه‌های طنز در شعر انقلاب و توضیح دو حیطه‌ی طنز مطبوعاتی و شعر رسمی پرداخته شده است.

در فصل دوم به ساختار و بلاغت طنز در شعر انقلاب و در فصل سوم به مضامین طنز در شعر انقلاب پرداخته شده است و نیز در فصل چهارم نامداران شعر متعهد که در آثارشان طنز دیده می‌شود، معرفی شده‌اند.

بخش‌هایی از این کتاب در ادوار مختلف جشنواره‌‌ی طنز مکتوب، دو دوره از جشنواره‌ی شعر انقلاب اسلامی و یک دوره از جشنواره‌ی شعر طلاب و دانشجویان سراسر کشور در بخش پژوهش برگزیده شده است.

این کتاب در یک‌هزار نسخه و با قیمت 27هزارتومان در انتشارات پرتو رخشید با همکاری حوزه‌ی هنری فارس منتشر شده است.