درخشش دانشجویان دختر دانشگاه جهرم

دانشجویان دختر دانشگاه جهرم با کسب چهار مقام برتر در المپیاد ورزش‌های همگانی دختران خوش درخشیدند.
درخشش دانشجویان دختر دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: در المپیاد دانشجویان دختر دانشگاه‌های منطقه 7 کشور، دانشگاه جهرم در چهار رشته طناب‌زنی، والیبال، بسکتبال و آمادگی جسمانی شرکت نموده و سکوهای برتر را از آن خود کردند.

تیم طناب زنی دختران دانشگاه جهرم با ترکیب فاطمه حمیدی، فاطمه محمودی، زهرا سهرابی دولابی و مهین صیدالی موفق به کسب مقام اول شدند.

در رشته‌ی والیبال تیم دانشگاه جهرم با حضور زهره کاویانی، زهرا مهدوی، نرجس علیرضایی، سعیده اژدری‌نژاد و نرگس انصاری مقام دوم این رقابت‌ها را کسب نمودند.

در رشته‌ی بسکتبال، فاطمه پاک‌نیت، هانیه بیگی، تارا نظری و زینب الهی‌مهر در قالب تیم دانشگاه جهرم به مقام سوم دست یافت.

تیم آمادگی جسمانی دختران دانشگاه جهرم با ترکیب سیما توکا، مریم حسینی و راضیه دهقان سوم شدند.

گفتنی است؛ در این دوره از مسابقات، ورزشکاران دانشجوی دختر منطقه 7 کشور در دانشگاه شیراز به مدت سه روز به رقابت پرداختند.