وزیر علوم: ضرورت تربیت دانشجویان با نگاهی به آینده

چهارمین همایش ملی آموزش عالی با حضور شخصیت‌های برتر این عرصه در دانشگاه شریف برگزار شد.
وزیر علوم: ضرورت تربیت دانشجویان با نگاهی به آینده

چهارمین همایش ملی آموزش عالی با محوریت "دانشگاه و جامعه" و با حضور شخصیت‌های برتر این عرصه در دانشگاه شریف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم:  چهارمین همایش ملی آموزش عالی با حضور حجت‌الاسلام رستمی رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزیر علوم و برخی از اساتید شاخص آموزش عالی از جمله دکتر کامبیز مینایی سرپرست دانشگاه جهرم در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در این همایش دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در راستای تحقق اهداف و اجرای برنامه‌ها، از دانشگاه‌ها انتظار داریم آموزش‌های هدفمند داشته باشند و توجه کنند که این آموزش‌ها تنها از متون درسی به‌دست نمی‌آیند و باید دانشجویان با نگاهی به آینده تربیت شوند.

شایان ذکر است: مدیریت سرمایه انسانی در دانشگاه‌ها، اقتصاد آموزش عالی در دانشگاه جامع محور، مهارت‌افزایی و اشتغال‌پذیری دانش‌آموختگان، هم‌افزایی آموزش و پرورش جامع محور، مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها و تنوع بخشی به محوریت آنها و الگوی حکمرانی و نظام مدیریتی مراکز آموزشی پژوهشی تقاضا محور از جمله محورهای مهم این همایش یک روزه آموزش عالی است.