اولین نشست از دور دوم هیئت امنای دانشگاه های جهرم، فسا و سلمان فارسی کازرون

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم ؛ اولین نشست از دور دوم هیئت امنای دانشگاه های جهرم، فسا و سلمان فارسی کازرون با حضور اعضای این هئیت در تاریخ چهاردهم مهرماه 1404، به ریاست دکتر علی خاکی صدیق و به همت دانشگاه جهرم و دبیری ریاست دانشگاه دکتر محمد عباس زاده جهرمی در سالن جلسات مرکز هیئت های امنا و هیئت های ممیزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
در این جلسه نماینده مقام معظم رهبری در استان فارس و امام جمعه معزز شیراز حضرت آیت الله لطف اله دژکام، دکتر محمدحسن صادقی مقدم و دکتر محمدرضا رضایی کوچی و نمایندگان محترم شهرستان های فسا جناب آقای حسن علی محمدی و کازرون جناب آقای غلامرضا دهقان در کنار روسای محترم سه دانشگاه جهرم، فسا و سلمان فارسی کازرون به همراه مسوولین و کارشناسان دبیرخانه هیئت های امنا و هیئت های ممیزه مسائل و پیشنهادات دانشگاه ها را بررسی، گفتگو و تصویب کردند.
بررسی مسائل دانشگاه ها، تصویب بودجه ها، اخذ مجوزهای لازم از هیئت امنا و ارائه گزارش دانشگاه ها، در کنار دیگر مطالبات و تقاضاهای مطرح شده در کمیسیون دائمی هیئت امنا اهم مسائل مطروحه در این نشست بود.
در پایان صمیمانه از تلاش های جناب آقای دکتر حسام الدین حقدان معاون محترم مرکز هیات های امنا و هیات های ممیزه، تشکر و تقدیر می نماید.
نظر شما :