افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه جهرم

دانشجویان دانشگاه جهرم با کسب دو عنوان برتر، در جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان به کار خود پایان دادند.
افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه جهرم

دانشجویان دانشگاه جهرم با کسب دو عنوان برتر در جشنواره ورزش های همگانی به کار خود پایان دادند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: در المپیاد دانشجویان پسر دانشگاه‌های منطقه 7 کشور، دانشگاه جهرم در دو رشته والیبال و آمادگی جسمانی شرکت نموده و حائز رتبه های برتر شدند.

در این دوره از رقابت ها تیم والیبال دانشگاه جهرم که با ترکیب امیر محمدی، علی مظلومی، حسین جاویدی، حسن توکلی،علیرضا کشاورز، قاسم توسلیان و کاظمی شرکت کرده بود، عنوان نایب قهرمانی مسابقات را از آن خود کرد.

تیم آمادگی جسمانی دانشجویان دانشگاه جهرم با ترکیب بهنام رضایی، مهدی شریفی، علیرضا خوش نیت در این دوره، عنوان سوم رقابت ها را از آن خود کرد.

گفتنی است؛ در این دوره از مسابقات، ورزشکاران دانشجوی پسر منطقه 7 کشور به میزبانی دانشگاه شیراز به رقابت پرداختند.