پيام تبريك سرپرست دانشگاه جهرم به مناسبت هفته روابط عمومي

به مناسبت روز و هفته روابط عمومي دكتر كامبيز مينايي پيامي بدين منظور صادر كردند.
پيام تبريك سرپرست دانشگاه جهرم به مناسبت هفته روابط عمومي

همزمان با روز و هفته روابط عمومي دكتر كامبيز مينايي سرپرست دانشگاه جهرم پيامي به همين منظور صادر كردند. متن پيام بدين شرح است:

"جهان امروز را جهان ارتباطات مي خوانند، مقوله اي بسيار مهم كه تعالي و پيشرفت هر جامعه و سازماني به آن وابسته است و در بستر همين ارتباط، شكوفايي فكري و انديشگاني فرد فرد آحاد جامعه شكل مي گيرد.

همزمان با روز و هفته روابط عمومي، بهانه هاي بسياري براي قدرداني از تلاش ها و زحمات مديران و كارشناسان روابط عمومي وجود دارد، كساني كه جايگاهشان به عنوان يك مجموعه مشورتي و مديريتي مورد توجه قرار دارد و بر نقش آنها به عنوان عنصر اصلي ارتقا و پيشرفت هر سازماني مي توان صحه گذاشت.

اينجانب ضمن قدرداني از تلاش هاي بي وقفه مديران و كارشناسان روابط عمومي همه دانشگاه ها، روز و هفته روابط عمومي را به همه اين عزيزان تبريك مي گويم و توفيق روز افزون را در راستاي پيشرفت جامعه دانشگاهي كشور از خداوند متعال خواستارم."

دكتر كامبيز مينايي

سرپرست دانشگاه جهرم