کتاب بهینه سازی خطی منتشر شد

کتاب بهینه سازی خطی نوشته مشترک دکتر هاجر علیمراد و دکتر علیرضا فخارزاده جهرمی از سوی انتشارات دانشگاه جهرم منتشر گردید.
کتاب بهینه سازی خطی منتشر شد

کتاب بهینه سازی خطی (تحقیق در عملیات 1)، نوشته مشترک دکتر هاجر علیمراد استادیار دانشگاه جهرم و دکتر علیرضا فخارزاده جهرمی استاد دانشگاه صنعتی شیراز از سوی انتشارات دانشگاه جهرم منتشر گردید.

کارشناس انتشارات دانشگاه جهرم بیان کرد: نگارندگان این اثر، با تجربه سال ها تدریس مباحث برنامه ریزی خطی در گرایش های مختلف، به منظور تدریس مباحث برنامه ریزی خطی و برنامه ریزی با اعداد صحیح در سطوح مختلف دانشگاهی دست به نگارش و چاپ و انتشار این کتاب زده است.

جهان مهین افزود: کتاب بهینه سازی خطی (تحقیق در عملیات 1)، مطابق با سر فصل های پیشنهادی شورای برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم تدوین شده است و از جمله کتب کمک درسی دانشجویان دوره کارشناسی رشته های ریاضیات و کاربردها، آمار و کاربردها، مهندسی کنترل، مهندسی صنایع و دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های مدیریت و حسابداری می باشد که توسط انتشارات دانشگاه جهرم منتشر گردیده است.