پيام دكتر كامبيز مينايي در آستانه روز قدس

۱۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۰:۱۷ کد : ۳۳۹ اخبار
پيام دكتر كامبيز مينايي در آستانه روز قدس

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه جهرم: در آستانه روز جهاني قدس دكتر كامبيز مينايي سرپرست دانشگاه جهرم پيامي بدين منظور صادر كردند.

در اين پيام آمده است:

آخرين جمعه ماه مبارك رمضان كه با تدبير بنيان گذار جمهوري اسلامي ايران تبديل به فرصت انديشمندانه اي شد براي همدلي مستحكم تر مسلمانان در دنيا تا از هر گوشه اين كره خاكي، پيام آزادگي طنين افكن شود. مسلمانان با كنار گذاشتن تفاوت هاي نژاد و مليت و فرهنگ، در روز قدس، وحدت آميز و غيورمندانه، به پا خواهند خواست و پيام روشن مقاومت فلسطين را يك صدا فرياد مي زنند تا مرهمي باشيم بر آلام دردمندان مظلوم تاريخ.

دانشگاهيان دانشگاه جهرم همچون هميشه همگام با ملت همواره در صحنه ايران اسلامي، در اين روز بزرگ، به صفوف به هم پيوسته مسلمانان مي پيوندند و در راهپيمايي عظيم روز جهاني قدس، مشاركت پرشور، آگاهانه و مسئولانه خواهند داشت.

دكتر كامبيز مينايي

سرپرست دانشگاه جهرم