راه اندازی مرکز سلامت و باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه جهرم

در راستای توسعه ورزش، رفاه و ایجاد نشاط در بین دانشجویان مرکز تندرستی و باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه جهرم افتتاح گردید.
راه اندازی مرکز سلامت و باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه جهرم

سرپرست دانشگاه جهرم در گفتگو با واحد روابط عمومی ضمن اشاره به افتتاح  مرکز سلامت و باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه گفت: در راستای توسعه ورزش، رفاه و ایجاد نشاط در بین دانشجویان و همچنین با هدف فراهم نمودن اوقات فراغت بین دانشجویان اقدام به تاسیس مرکز تندرستی و سالن بدنسازی کردیم.

دکتر مینایی تصریح کرد: ورزش سرمایه گذاری است و تأثیر آن در سال های آینده مشخص خواهد شد ما باید با ایجاد فضاهای سالم ورزشی و ترویج فرهنگ ورزش در بین جوانان این سرمایه گذاری را انجام دهیم. دانشگاه­ ها با ایجاد فضاهای ورزشی و ترویج فرهنگ ورزش در بین دانشجویان می توانند نقش مهمی را ایفا کنند.

وی عنوان کرد: این مرکز با این کیفیت تنها مرکز در دانشگاه های جنوب استان می‌باشد که اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال از محل درآمدهای دانشگاه برای تجهیز و راه اندازی آن هزینه شده است.