پذیرش دانشجو در دانشگاه جهرم

۰۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۷ کد : ۳۵۳ اخبار
دانشگاه جهرم در نیم سال اول تحصیلی سال ۹۸ از طریق کنکور و بر اساس سوابق تحصیلی(بدون کنکور) دانشجو می پذیرد.
پذیرش دانشجو در دانشگاه جهرم

دانشگاه جهرم در نیمسال اول 98 در رشته های زیر دانشجو می پذیرد. در حال حاضر این دانشگاه با چهار دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده علوم پایه، دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکده کشاورزی در رشته های زبان و ادبیات فارسی، مترجمی زبان انگلیسی، زبان شناسی همگانی، علوم ورزشی، حسابداری، فلسفه، مهندسی و علوم صنایع غذایی، مهندسی آب، مهندسی بیوسیستم، ژنتیک تولیدات گیاهی، علوم باغبانی و گیاهان دارویی، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر،  آمار، فیزیک، فیزیک مهندسی دانشجو می پذیرد.

پذیرش دانشجو از طریق کنکور سراسری:

آن دسته از دانش آموزانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند می توانند با توجه به کد رشته های مندرج در دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به انتخاب رشته مورد علاقه خود در دانشگاه جهرم اقدام نمایند.

دانشکده ادبیات و علوم انسانی

زبان و ادبیات فارسی

مترجمی زبان انگلیسی

زبان شناسی همگانی

علوم ورزشی

حسابداری

فلسفه

دانشکده علوم کشاورزی

مهندسی و علوم صنایع غذایی

مهندسی آب

مهندسی بیوسیستم

ژنتیک تولیدات گیاهی

علوم باغبانی و گیاهان دارویی

دانشکده فنی و مهندسی

مهندسی برق

مهندسی مکانیک

مهندسی کامپیوتر

پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی(بدون کنکور):

دانشگاه جهرم در نیمسال اول 98 صرفا بر اساس سوابق تحصیلی در رشته های زیر دانشجو می پذیرد. دانش آموزان می توانند بدون شرکت در آزمون سراسری کنکور آزمون و صرفا بر اساس سوابق تحصیلی از طریق سایت سازمان سنجش اقدام به انتخاب رشته های زیر نمایند. دانشگاه جهرم برای دانش آموزان ممتازی که اقدام به انتخاب یکی از رشته های بدون آزمون زیر نمایند و موفق به قبولی شوند تسهیلات ویژه در نظر خواهد گرفت.

دانشکده علوم پایه

ریاضیات و کاربردها