فراخوان نخستین همایش ملی مدیریت نوین و کسب و کارهای نوپا در رونق تولید

۰۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۸ کد : ۳۵۶ همایش و برنامه ها
فراخوان نخستین همایش ملی مدیریت نوین و کسب و کارهای نوپا در رونق تولید

بی‌گمان، با توجه به شرایط ویژه اقتصادی – اجتماعی امروز کشور در عرصه‌های ملی و به خصوص بین‌المللی در رابطه با تغییر الگوهای سنتی اقتصادی که عمدتاً مبتنی بر فروش و صادرات نفتی بوده است، امری مبرم و ضروری است که در سالیان اخیر با تلاش پیشگامان و ایده‌پردازان خلاق و مبتکر در زمینه کسب و کارهای نوپا (استارتاپ‌ها)، توانسته است این الگوی بروز جهانی را با توجه به مولفه‌های اجتماعی – فرهنگی بومی، به نسل جوان جهت ایجاد فرصت‌های شغلی و کارآفرینی معرفی نماید.

علاوه‌براین، مدیریت این فرایند نیز خود مبحثی یگانه و منحصر به خود دارد که عدم اطلاع و دانش کافی از اصول و نحوه هدایت هر مجموعه‌ای فارغ از حوزه فعالیتی آن می‌تواند به هرز منابع انسانی، مالی و زمانی گردد که خوشبختانه امروزه با گسترش رشته‌های تخصصی و تعریف پودمان‌های آموزشی حوزه مدیریت، توجه به این حیطه نیز بیش از پیش از منظر صاحبان کسب و کار و کارفرمایان مورد توجه و دقت نظر قرار گرفته است.

لیک در این بین، علی‌رغم تلاش‌ها و پیشرفت‌های قابل توجه و تحسین صورت گرفته نظیر برگزاری رویدادهای شتاب (استارتاپ ویکندها) و یا ایجاد و تقویت فرایندها در نهادهای حمایتی همچون پارک‌های علم و فناوری استان‌ها، مراکز رشد اقماری و یا شتابدهنده‌ها، به نظر می‌رسد، بررسی آسیب‌شناسانه و ارزیابی علمی از روند گذشته با رویکرد ارائه رهیافت‌ها و راهکارهای موثر در تقویت این جریان، می‌تواند علاوه بر ارائه راه‌حل‌های علمی در جهت رفع چالش‌های پیش روی کسب و کارها، بر سرعت تغییر الگوهای مزبور و همچنین گسترش فرهنگ و گفتمان کارآفرینی در کشور منجر شود. این مهم، به ویژه در جوامع و مراجع علمی و دانشگاهی امری لازم جهت تغییر نگرش دانش‌آموزان و دانشجویان به عنوان نیروهای کاری که خود می‌توانند با توجه به تخصص، مهارت و دانش علمی – فنی کسب شده، در کنار دانش کارآفرینی، به ایجاد فرصت‌های شغلی نوپدید و کسب و کارهای سودآور بدل شود.

از همین رو، کمیته علمی و راهبردی نخستین همایش ملی مدیریت نوین و کسب و کارهای نوپا (استارتاپ‌ها) در رونق تولید، از تمامی اساتید، دانشجویان و نیز کلیه علاقه‌مندان و فعالین حوزه مدیریت، کارآفرینی و تولید، مشاوره، آموزش و فرهنگ‌سازی  کسب و کار دعوت می‌نماید با ارسال آخرین پژوهش‌ها و نظرات علمی خود به این همایش، فعالین این حوزه را در بکارگیری شیوه‌ها و اصول صحیح مدیریتی و توسعه محصولات و خدمات در کسب و کار خود، یاری نمایند.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنند: