اطلاعیه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی با آزمون ۹۸

۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۸ کد : ۳۶۷ اطلاعیه ها
اطلاعیه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی با آزمون ۹۸

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدید الورود مقطع کارشناسی با آزمون 98

ضمن تبریک جهت پذیرش شما در مقطع کارشناسی در دانشگاه جهرم، به استحضار میرساند ثبت نام از پذیرفته شدگان صرفاً طبق جدول زمان بندی ذیل انجام میشود و از مراجعه در روزهایی غیر از تاریخ مشخص شده جهت ثبت نام حضوری، به مدیریت آموزشی دانشگاه خودداری نمایید.

مراحل ثبت نام

تاریخ ثبت نام

آدرس

ثبت نام الکترونیکی

چهارشنبه 98/06/27 الی جمعه 98/06/29

لینک ثبت نام

ثبت نام حضوری
بر اساس حرف آغازین نام خانوادگی)

الف الی د

شنبه

98/06/30

ذ الی غ

یکشنبه 98/06/31

ف الی ی

دوشنبه 98/07/01

فارس، جهرم، بلوار استاد مطهری، میدان خلیج فارس، بلوار خلیج فارس (کمربندی لار)، دانشگاه جهرم

ساعت ۱۳-۸ صبح و 15:30-۱۴ بعداز ظهر

توضیحات ثبت نام الکترونیکی:

ثبت نام اینترنتی شامل مراحل زیر است: (لطفا قبل از شروع ثبت نام از مدارک ارائه شده در فایل ذیل اسکن تهیه نمایید)

۱. مراجعه  به لینک ثبت نام

۲.درج شماره داوطلبی، شماره شناسنامه و کد ملی و تأیید آن

۳.دریافت شناسه کاربری و رمز عبور و مشاهده لینک ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی و تأیید آن

۴.مشاهده سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه جهرم و درج شماره کاربری و رمز تأیید آن

۵. مشاهده دستور العمل ثبت نام و مطالعه دقیق آن

۶.تکمیل اطلاعات پایه به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها. بدیهی است که تکمیل برخی از فرم ها اجباری بوده و در صورت عدم تکمیل آن امکان ورود به فرم های بعدی وجود ندارد.

تذکر: کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزشی انجام می پذیرد. عدم تکمیل فرم ها، یا درج اطلاعات غلط و یا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهایی ومشکلات آتی می گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.

دریافت فایل لیست مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام الکترونیکی

توضیحات ثبت نام حضوری:

پس از اتمام ثبت نام اینترنتی لازم است بر اساس زمانبندی که در جدول بالای این اطلاعیه مشخص شده است ، با دردست داشتن اصل و کپی مدارک لازم به شخصا به دانشگاه مراجعه نمایید. شایان ذکراست انتخاب واحد نیمسال اول 98 منوط به ثبت نام حضوری و تایید نهایی تکمیل پرونده می باشد لذا تاکید می شود در تاریخ اعلام شده حتما" حضور داشته باشید.

توجه: عدم مراجعه پذیرفته شدگان در تاریخ تعیین شده برای ثبت نام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد.

دریافت فایل لیست مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری

ضمنا با توجه به بخش نامه سازمان امور دانشجویان مبنی بر اخذ کارنامه های سلامت برای کلیه دانشجویان در کلیه مقاطع تحصیلی خواهشمند است جهت ثبت نام و دریافت کارنامه ملی سلامت به آدر س های ذیل مراجعه نمایید.

لطفا فرم پیوست را در شهر خود توسط پزشک خانواده خود یا یکی از پزشکان شهر تکمیل نمایید و هنگام ثبت نام تحویل امور دانشجویی دانشگاه دهید.

دریافت فرم معاینه دانشجویان

تکمیل فرایند ثبت نام حضوری منوط به ثبت مشخصات در سامانه های مذکور می باشد.

خواهشمند است پس از ثبت نام در سامانه مذکور کارنامه سلامت خود را پرینت گرفته و در زمان ثبت نام حضوری تحویل مرکز مشاوره دانشگاه دهید.

توجه: شروع کلاس ها برای دانشجویان جدیدالورود :سه شنبه 98/07/02

مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی