بازدید سرپرست دانشگاه جهرم از خوابگاه های دانشجویی

۲۳ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۲ کد : ۳۸۹ اخبار
دکتر کامبیز مینایی سرپرست دانشگاه جهرم از خوابگاه های دانشجویی بازدید کردند.
بازدید سرپرست دانشگاه جهرم از خوابگاه های دانشجویی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: دکتر کامبیز مینایی سرپرست دانشگاه جهرم از خوابگاه های دانشجویی  دانشگاه بازدید کردند.

در این دیدار صمیمانه که دکتر باقریان معاون دانشجویی و فرهنگی، علی شفاعت پناهی مدیر امور دانشجویی و خانم خانی کارشناس امور خوابگاه ها، سرپرست دانشگاه را همراهی می کردند دانشجویان به بیان سوالات و مسائل خود در خصوص خوابگاه، غذا و برخی مشکلات آموزشی پرداختند.

دکتر مینایی سرپرست دانشگاه نیز پس از شنیدن سوالات و دغدغه های دانشجویان ضمن پاسخ به سوالات دانشجویان افزود: بدون شک دانشجویان دانشگاه جهرم شایسته بهترین ها هستند و تمام تلاش من و همکارانم بر این است تا بتوانیم فضایی مناسب را برای شما دانشجویان فراهم کنیم و شما دانشجویان با آرامش به تحصیل خود بپردازید.

ایشان در ادامه خاطر نشان کردند: محدودیت های قانونی که بر سر راه ما وجود دارد، باعث شده تا ما نتوانیم آن طور که شایسته دانشجویان عزیز است عمل کنیم.

دکتر مینایی در پایان این دیدار ضمن استقبال از راهکارها و ایده های دانشجویان در مورد مسائل مختلف، خواستار مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در امورات دانشگاه شد.