برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده ادبیات و علوم انسانی

برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده ادبیات و علوم انسانی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: به همت حوزه ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی، مراسم معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

در ابتدای این دیدار دکتر کامبیز مینایی سرپرست دانشگاه جهرم، ضمن خیر مقدم به نو دانشجویان به دانشگاه جهرم ابراز امیدواری کرد که دانشجویان عزیز با تمرکز بر تحصیل بتوانند در آینده از افراد تاثیرگذار در جامعه باشند.

سپس دکتر محمود مبارکی ریاست دانشکده ادبیات ضمن خوش آمد به دانشجویان افزود: دانشگاه جهرم به عنوان دومین دانشگاه جامع استان فارس بعد از شیراز می باشد که این نشان از جایگاه دانشگاه و دانشجویان آن در سطح استان می باشد لذا می طلبد تا دانشجویان به قوانین آموزشی و فرهنگی احترام گذاشته و نیز آنها را رعایت کنند.

در پایان دکتر صادق افروزه حضو هیات علمی گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی و نماینده دانشکده در شورای آموزشی دانشگاه برخی از نکات آموزشی دانشگاه را برای دانشجویان توضیح دادند.