انعقاد تفاهم نامه بین گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم و سازمان فنی و حرفه ای

انعقاد تفاهم نامه بین گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم و سازمان فنی و حرفه ای

با پیگیری ها و تلاش بسیار زیاد گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، تفاهم نامه ای بین گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم و سازمان فنی و حرفه ای شهرستان جهرم منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر محمود محمودی مدیر گروه رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم گفت: با توجه به ضرورت افزایش کیفیت آموزش برای دانشجویان دانشگاه جهرم، بر اساس این تفاهم نامه مقرر شد یک عدد تراکتور فرگوسن 285، تیلر باغی، خرمنکوب و بذر کار به دانشگاه انتقال یابد تا دانشجویان این رشته بتوانند دانش علمی و عملی خود را افزایش دهند.

وی در پایان ضمن سپاس از همراهی دکتر مینایی سرپرست دانشگاه جهرم خاطر نشان کرد: این اتفاق مهم گامی بزرگ در جهت ارتقای علمی دانشجویان خواهد بود و همچنین از  مهندس بادروج  و دیگر استادان این گروه بابت همه تلاش ها و پیگیری های آنها نیز مراتب تقدیر و سپاسگزاری خود را ابراز داشت.