پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم

۰۲ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۸ کد : ۴۲۴ اخبار
پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: در پی اغتشاشات اخیر کشور، حجت الاسلام والمسلمین شهریاری پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم پیامی بدین منظور صادر کردند.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آشوب­ گران حوادث اخیر، مسخ­ شدگانی ­اند که بوزینه­ وار با توهین به مقدسات بویژه قرآن کریم نشان دادند علاوه بر بی­ دین بودن، انسان نیز نیستند.

آنان که با دین خدا درافتند در گرداب مسخ تکوینی گرفتارند. لکن مسخ گاهی محسوس است و گاهی نامحسوس و باطنی. آشوب­ گران حوادث اخیر همانند آشوب گران فتنه88 که به ساحت اباعبدالله(علیه السلام) توهین کردند نشان دادند دچار مسخ از نوع دوم ­اند و در عین ظاهری انسان گونه، با باطنی ددمنشانه، وحشی وار به مقدسات حمله کردند و جاهلیت اولی را به نمایش گذاشتند. توهین به مسجد و قرآن کاری است که از حیوان نیز ساخته نیست بنابراین اینان مشمول آیه«اولئک کالانعام بل هم اضل» اند.

علیرضا شهریاری پور

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم